Bursa’da 700 bin liralık "Altın dolandırıcılığı": 2 şüpheli tutuklandı

Bursa’da 700 bin liralık

Bursa’da 700 bin liralık "Altın dolandırıcılığı": 2 şüpheli tutuklandı

Bursa’da, telefonla kendilerini polis, savcı ve kamu görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar, 62 yaşındaki kadını "adınız FETÖ terör örgütüne karıştı, kimlik bilgileriniz kuyumcu soygununda kullanıldı" yalanıyla kandırarak 700 bin lira değerinde ziynet eşyasını alıp kayıplara karıştı.
Bursa’da, kendilerini polis, savcı ve kamu görevlisi olarak tanıtan 2 şüpheli, 62 yaşındaki G.Ş. isimli kadını hedef aldı. Şüpheliler telefonla ulaştıkları yaşlı kadına "adınız FETÖ terör örgütüne karıştı, kimlik bilgileriniz kuyumcu soygununda kullanıldı" yalanıyla kandırdı. Panikleyen kadının evine gelen şüpheli, yaklaşık değeri 700 bin lira olan 20 adet çeyrek altın, 6 adet cumhuriyet altını, burma ve düz bilezik, farklı gramajlarda külçe altınlar ve 300 doların yer aldığı çantayı alıp kayıplara karıştı.

Dolandırıcılık büro amirliği harekete geçti
Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili başlattıkları çalışma kapsamında şüphelilerin 23 yaşındaki O.U. ve 19 yaşındaki M.C.A. olduğunu tespit etti. Yapılan operasyonla her iki şüpheli, müştekiden alınan ziynet ve dövizle birlikte yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri adliyede Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan şüphelilerden alınan ziynet eşya ve paralar mağdur kadına teslim edildi.
Polis yetkilileri, vatandaşları bu tür dolandırıcılık yöntemlerine karşı dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.


Nilüfer’de Kapalı Pazar ve yeni Muhtarlık hizmete açıldı

İnegöl Millet Bahçesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Yaralı leyleğe şefkat eli

BTÜ’den su krizine karşı yer altı barajı çözümü

Mantar enfeksiyonları hayat kalitenizi düşürmesin

Nilüfer’de sağlıklı çevre operasyonu

Bursa’da trafik düzenlemesi

Çocuğunuzun kalp sağlığı için bu 10 belirtiye dikkat

Büyükşehir’den ‘Bursa Kent Mobilyaları Tasarım Çalıştayı’

Sıcak yaz günlerinde can dostlara destek

Bursaspor hazırlık maçında U19’u mağlup etti

Spor Lisesi Hazırlık Kursu’nda büyük başarı

İnegölspor'un stadyum sponsoru Kınık oldu

Bursaspor’da Taha Can ve Bora ile yollar ayrıldı

Nilüfer FK’da yeni sezon hazırlıkları başladı

A Milli Takım, Bulgaristan’ı Bursa’da konuk edecek

Stoper Mete Sevinç imzayı attı

İnegölspor forvet oyuncunu renklerine kattı

inegölspor'dan orta sahaya takviye

Orhan Aktaş İnegölspor'da