Bursa'da Akraba Kavgası Kanlı Bitti: 1 Bıçaklı, 6 Yaralı
Bursa'da dükkan tartışması kavgaya dönüştü; 1 kişi bıçaklandı, 6 kişi yaralandı.
Akraba Tartışması Kavgaya Dönüştü
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, bir dükkan meselesi yüzünden akrabalar arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel bir kavgaya evrildi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu arbede sırasında bir kişi bıçakla yaralanırken, toplam altı kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırmakta zorlanınca biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Kavga anları, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olayın Detayları
Olay, Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında akrabalık bağı bulunan iki grup, bir dükkan nedeniyle tartışmaya başladı. Sözlü atışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine girdi. Kısa sürede büyüyen kavgada ortalık adeta savaş alanına döndü; bir kişi bıçaklanarak yaralanırken, beş kişi de darp sonucu yaralandı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Polis Müdahalesi ve Yaralılar
Polis ekipleri, kavgayı ayırmak için müdahale etmeye çalıştı. Ancak tarafların yeniden birbirine girmesi üzerine ekipler, biber gazı kullanarak kalabalığı dağıttı. Yaşanan hareketlilik mahallede kısa süreli bir paniğe yol açtı. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından altı yaralıyı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Bıçaklanan kişinin de hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
Soruşturma Başlatıldı
Polis, olayla ilgili dört kişiyi gözaltına aldı. Kavganın çıkış nedeni ve bıçaklama olayının nasıl gerçekleştiğinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.
-
BIST 100
17946,70%0,33
-
DOLAR
47,84% 0,10
-
EURO
55,38% 0,31
-
GRAM ALTIN
6736,33% 0,68
-
Ç. ALTIN
10756,50% 0,30




