DAHA COŞKULU OLACAĞIZ
İnegölspor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında Nevşehirspor Gençlik’i 3-1 mağlup ettiği maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Bulut, bu sezon alternatifi olan bir kadroya sahip olduklarını, ligde oynayamayan oyun
Çarşamba günü oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında Nevşehirspor Gençlik’i 3-1 mağlup eden İnegölspor’da tur sevinci yaşanıyor. Bordo Beyazlılar şimdi 3. Turdaki rakibinin kim olacağını bekliyor.
Kolay rakibi karşısında ikinci yarıda etkili bir futbol ortaya koyan İnegölspor’un Teknik Menajeri İsmail Güldüren, maç sonrası yaptığı açıklamasında oynamayan oyunculara şans verdiklerini söyledi. “Bizim için tur atlamak oynamayan oyuncularımıza şans vermek için iyi oldu” diyen Güldüren; “Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gidip oynamayan futbolcularımızın eksiklerini gidererek onları hazır konuma getirmek istiyoruz. Tabi ki bizim önceliğimiz lig. Ligde daha iyi yerlere gelebilmek ve oynamayan oyuncularımızı hazır hale getirebilmek için kupa maçlarımız avantajdır. İnşallah daha çok birlikte oynayıp daha iyi çalışıp İnegölspor’un istediği yerlere gelmek istiyoruz” dedi.
TEK DÜŞÜNCE PTT 1. LİG
Önemli olanın Turgutlu maçı olduğunu da belirten Güldüren, “Bizim bütün düşüncemiz İnegölspor’u PTT 1. Lig’e çıkarmaktır. Şuan için önceliğimiz Turgutlu maçı. Her maça hafta olarak bakıyoruz. Bizim için olmazsa olmaz maçı kazanmamız gereken maç. Turgutlu maçını kazanacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
KUPA MAÇLARI HER ZAMAN ZORDUR
Teknik Direktör Mehmet Bulut ise kupa maçlarının her zaman zor olduğunu ifade etti. tecrübeli çalıştırıcı; “Hele ki alt ligden bir takım ile oynuyorsanız oyuncuları konsantre etmek oldukça güç. O kadar konuşmamıza rağmen özellikle ilk yarı maça iyi başlamadık ve çok basit bir gol yedik. Daha sonrasında hemen peşinden golü bulduk. Maçın geneline bakacak olursanız tabi ki yüksek tempo olması da dâhil biraz daha istekliydik Pendik maçına nazaran. Pozisyon zenginliğimiz de vardı tabi o pozisyonları değerlendirmeniz gerekir. Tempomuzu biraz daha arttırarak biraz daha çabuk oynamamız gerekir. Bu yönde geliştirdiğimiz takdirde daha iyi günler bizi bekliyor. Tabi bugün ligde oynatmadığım arkadaşlarımıza şans verdim. Bunların birçoğu da gayet iyiydi antrenman eksiklerine rağmen. Tabi ki daha iyi olacağız. İnegölspor kesinlikle bu değil, tempomuzu arttırmamız lazım. İnşallah taraftarımız daha coşkulu daha istekli ve daha arzulu bir İnegölspor görecek. Bu süreci inşallah en az kayıpla hallederiz. Gaziosmanpaşa maçı sonrası daha hazırlıklı bir hale geliriz diye ümit ediyorum” açıklamalarında bulundu.
ALTERNATİF OYUNCULARA SAHİBİZ
Geçen yıl dar bir kadroya sahip olduklarını belirten Mehmet Bulut, bu sene alternatif oyuncuların olduğunu kaydederek kupada gidebilecekleri yere kadar gitmeye çalışacaklarını belirtti.
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




