DENSİZLEŞİYORLAR

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) yöneticilerinin terörist başı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması yönündeki taleplerini değerlendiren AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Biz birlik beraberlikten bahsederken, birileri de çıkıp ülke

SİYASET 7.09.2011 13:27:28 0
DENSİZLEŞİYORLAR

Abdullah Öcalan’ın serbest kalmasını isteyen BDP’lilere AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin sert çıktı;

BDP’nin Pazar günü yaptığı kongrede terörist başı Abdullah Öcalan’ın ev hapsi ve ardından serbest bırakılmasının dile getirilmesine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin sert tepki gösterdi.

Milli Politikalarımızı Uygulamaya Devam Edeceğiz

Hüseyin Şahin, yaptığı açıklamasında AK Parti hükümeti olarak ülke genelinde büyük hizmetlere imza attıklarını belirterek,: “Biz bütün bunları yaparken, hizmetten bahsederken, birlik beraberlikten bahsederken; birileri de çıkıp ülkenin birliğine ve dirliğine kast etmek için ve ülke insanına hiç de hak etmedikleri ağır hakaretlerde bulunarak, hatta ve hatta içeride bulunan bölücü başının neredeyse özgürleştirilmesini de isteyecek kadar densizleşebiliyorlar. Ama biz bunların da kimin uzantısı olduğunu, biz Türkiye Cumhuriyetini dış politikada nerelerde nasıl savunuyoruz, biz savunurken onlar içeride nasıl hangi fitili ateşliyorlar, artık her şeyi görüyoruz. Her şeyi anlıyoruz. Biliyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti kendi ayakları üzerinde dik durmaya başlamıştır. Önemli kararlarla da etrafını, kendi soysa kültürel ağını etkilemeye başlamıştır. Birileri bundan rahatsız olabilir. Olmaya da devam edecekler. Ama biz bu rahatsızlıktan asla gocunmayarak hükümetimizin ve milli politikalarımızı uygulamaya devam edeceğiz.”

Ele Güne, Dosta Düşmana Göstereceğiz

Ülkenin batısında ne varsa doğusunda da o olacak diyerek sözlerini sürdüren Şahin, “Milli birlik ve kardeşlik projemizi engellemeye çalışacaklar, ama biz ondan da taviz vermeyeceğiz. Sayın Başbakanımızın dediği gibi ülkenin batısında ne varsa, doğusunda, kuzey doğusunda güney doğusunda da olacak. Oralarda da iş gücü imkânları oluşacak, oralarda da insanlarımız az önce saydığımız sağlık ve ulaşım imkânlarına; yavaş yavaş iş imkânlarına da ulaşacaklar. Ve Türkiye’nin parçalanamaz bir bütün olduğunu ele güne karşı, dosta düşmana karşı göstereceğiz. Bundan da asla taviz vermeyeceğiz” dedi.

Bildiğimiz Yoldan Dönmeyeceğiz

Şahin, 12 Haziran’da yeniden iktidara geldiklerini ve bu sebeple büyük bir yük aldıklarını kaydederek; “Bunları niçin anlatıyoruz, biz 12 Haziran’da 3’üncü kez iktidar olduk. Aldığımız yük çok büyük. Sayın Başbakanımız, bakanlarımız gece gündüz çalışıyorlar. Biz de milletvekilleri olarak bu bilinçle var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz çalıştıkça birileri gocunuyor. Biz ürettikçe, biz plan yaptıkça, biz hiç uzatılmayan yerlere ve konulara el uzattıkça birileri aman bu alana girmeyin diye rahatsız oluyorlar. Varsın olsunlar. Biz bildiğimiz yoldan asla dönmeyeceğiz. Kimsenin de buna gücü ve kudreti yetmez. Türkiye Cumhuriyeti toprakları bir bütündür, bölünemez. Bölünmemesi için de ne fedakârlık yapılması gerekiyorsa yapacağız” açıklamalarında bulundu.

Terörün Kökünü Kazıyacağız

Türkiye’nin içinde bulunduğu günlerin zor günler olduğunun da altını çizen Hüseyin Şahin, “Biz dışarıda bunları yaparken, dış uzantılar içeride bazı mihraklar harekete geçiriyorlar. Güvenlik güçlerimizin hak etmediği bazı durumlarla karşı karşıya geliyoruz. Ama bunlar onların son nefesleri. Artık bitmek üzereler. Teröründe inşallah kökünü kazıyacağız. Bunu yaparken de en büyük desteği sizlerden alıyoruz” diye konuştu.

 

 

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00