EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ YAYAYA ÇARPTI

Kasım Efendi Caddesi üzerinde meydana gelen kazada 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarparak olay yerinden kaçtı.

ASAYİŞ 9.02.2011 14:11:41 0
EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ YAYAYA ÇARPTI

Edinilen bilgilere göre, kaza dün saat 13.15 sularında Cuma Mahallesi Kasımefendi Caddesi üzerinde meydana geldi. Kasımefendi Caddesi üzerinden çarşıya doğru seyretmekte olan Onur A.(16) yönetimindeki 16 F 1309 plakalı araç, sofuoğlu sokak kavşağında önündeki minibüsün sokağa giriş yaptığı sırada solundan geçmek için manevra yaptı. Süratli olduğu bildirilen araç, karşıdan karşıya geçmekte olan Remziye Tokay’a çarptı. Çarpmanın etkisi ile Remziye Tokay yaralandı.

Aracını Kenara Çekme Bahanesi İle Kaçtı

Yaralanan kadın çevredeki vatandaşlar tarafından yol kenarına alınırken, araç sürücüsü aracını kenara çekme bahanesi ile olay yerinden hızla uzaklaşırken, çevredeki vatandaşlar olayı polise ve 112 acile bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri ayağında ağrı olduğunu ve yürüyemediğini belirten yaralı kadını ekip aracına bindirerek, İnegöl devlet hastanesine götürürken, yaşı 16 olan ve ehliyeti olmayan sürücü ise sırra kadem bastı. Remziye Tokay, ise kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı.

İnegöl’de oturmadığı ve akraba ziyareti için İnegöl’e geldiği öğrenilen Remziye Tokay’a çarparak olay yerinden kaçan sürücü Onur A. için çalışma başlatan emniyet ekipleri, kısa sürede sürücüye ulaştı. İfadesi alınmak üzere İnegöl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine gönderilen sürücü, burada alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00