GENÇ OYUNCU OSMANİYEYESPOR`DA
.Amatör Küme ekiplerinden Osmaniyespor, Sakaryaspor altyapısında yetişen 19 yaşında defans oyuncusu Kadir Akyol ile anlaştı.
1.Amatör Küme’de mücadele eden Osmaniyespor, 2014-2015 futbol sezonu öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Osmaniyespor, savunma hattına gerçekleştirilmesi beklenen takviyeyi 19 yaşındaki genç defans oyuncusu Kadir Akyol ile yaparak bölgeyi sağlama aldı.
TRANSFER HAREKÂTI SÜRECEK
Önceki gün tesislerde gerçekleştirilen imza töreni esnasında konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Osmaniyespor Basın Sözcüsü Ceyhun Akman, “Daha önce kamuoyunda paylaştığımız transfer çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Defans mevkiindeki eksiğimizi Hatay ve Sakaryaspor altyapısında yetişen 1995 doğumlu Kadir Akyol ile anlaşarak giderdik. Transfer harekâtımız devam edecektir. Süper Amatör yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.
HEDEFİ OLAN BİR KULÜP
Yeni transfer Kadir Akyol ise, Osmaniyespor`da olmaktan ve hedefi olan bir takıma geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
-
BIST 100
17339,86%0,88
-
DOLAR
45,89% 0,46
-
EURO
53,42% -0,04
-
GRAM ALTIN
6724,56% 0,12
-
Ç. ALTIN
10796,08% 0,00




