Havsa Otoyolunda Anız Yangını Panik Yarattı
Havsa'da çıkan anız yangını otoyolu dumana boğdu.
Otoyolda Duman Tehlikesi
İstanbul-Edirne Otoyolu'nun Havsa bölgesinde, sebebi henüz tespit edilemeyen bir anız yangını meydana geldi. Alevlerin yayılmasıyla birlikte otoyol, yoğun bir duman tabakası altında kaldı. Bu durum, yolda seyir halinde olan sürücüler için zorlu anlara neden oldu.
Ekiplerin Müdahalesi
Yangına, Havsa ve Babaeski Belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri ile Karayolları ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etti. İtfaiye ekipleri, hortumların ulaşamadığı bölgelerdeki alevlere yangın tüpleri kullanarak müdahalede bulundu. Uzun süren çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Ardından ekipler, bölgede soğutma çalışmaları yaparken yol güvenliğini sağlamak için de önlemler aldı.
Trafik Yeniden Açıldı
Yapılan kontrollerin ve soğutma işlemlerinin tamamlanmasının ardından otoyol, yeniden trafiğe açıldı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla yetkililer tarafından kapsamlı bir inceleme başlatıldı.
-
BIST 100
18368,01%0,72
-
DOLAR
48,10% 0,04
-
EURO
56,09% -0,15
-
GRAM ALTIN
7104,69% -1,35
-
Ç. ALTIN
11390,80% -0,02



