İKİ ÖNEMLİ BAŞARI

Yüzme ve halterde başarılı olan İnegöl Mozaik Lisesi öğrencilere ile İnegöl Ortaokul öğrencileri ve Teknik ekip, okul idaresi tarafından ödüllendilrildi.

EĞİTİM 9.02.2017 10:11:33 0
İKİ ÖNEMLİ BAŞARI

Özel inegöl mozaik temel lisesi ve  özel inegöl ortaokulu başarıya doymuyor.  Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi öğrencilerinden Hakan Metinkol 54 kiloda halter  bölge şampiyonu olurken, Aişenur Acar ve Elsem Tahirler de yüzme dalında Marmara bölge şampiyonlukları dahil birçok yüzme dalında dereceler elde etti.  Ayrıca  Özel inegöl Ortaokulu öğrencisi İsmail Efe Abi de, yüzmede derece alan sporculardan oldu.

Yüzme antrenörü Emrah Gürel ve Halter Antrenörü Abdullah Özsever´in nezaretinde şampiyonalara hazırlanan ve dereceler elde eden öğrenciler, Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi Müdürü İsmail Hakkı Güvenç ve Özel İnegöl Ortaokulu Müdürü Ahmet Yıldız tarafından Park Otel´de düzenlenen kahvaltılı toplantı sonrası plaket takdim edilerek ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi Müdürü İsmail Hakkı Güvenç, eğitim alanında olduğu gibi kültürel ve sportif alanlarda da başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, ?Müzabakalara yüzme ve halter antrenörleri nezaretinde çalışan ve hazırlanan sporcu öğrencilerimiz, çıktıkları müsabakalarda önemli başarılar elde ettiler. Bu başarı hem okulumuzun, hem de ilçemizin isminin duyurulmasında ciddi bir adımdır. Bu başarı aynı zamanda diğer branşlarda mücadele eden öğrencilerimizi teşvik etme noktasında da önemli rol oyanayacaktır. Bizlerde okul yönetimi olarak öğrencilerimizin göstermiş oldukları bu başarılardan ötürü kutlamak ve onları onura etmek istedik. Bu bağlamda hem antrnörlerimizi, hem de öğrencilerimizi yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum?dedi.

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00