İmece Usulü İftar
Yenice Mahallesi sakinleri bu yıl ilk defa düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik örneği sergilediler.
Önceki gün düzenlenen yemeğe Yenice Mahallesi Muhtarı Halil Peynirci ile sokak sakinleri katıldı.
Sokak sakinleri tarafından imece usulüyle hazırlanan iftar yemeğinde 60 kişi Halk Eğitim Merkezi ek binası bahçesinde kurulan sofralarda bir araya geldi.
DOSTLUK VE ARKADAŞLIĞI PEKİŞTİRDİLER
İftar yemeğinin ardından sokak sakinleri adına bir konuşma yapan Berrin Demiral, ?Yenice Mahallesi sakinleri olarak bu yıl ilk defa gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederiz. Bu iftarı düzenlememizdeki amacımız, dostluğun, arkadaşlığın pekişmesi, birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek. Bunu bir mahalle kaynaşması olarak düzenliyoruz. Bu yıl ilk defa düzenliyoruz. Önümüzdeki yıllarda da mahalle sakinleri olarak bu iftarımızı düzenleyeceğiz. 60 kişilik hazırlandığımız yemeğimizi mahalle sakinlerimiz tarafından karşılandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu.
Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




