Kırcami’de yeni dönem başlıyor

Kırcami’de yeni dönem başlıyor

Kırcami’de yeni dönem başlıyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, yıllardır süren mücadelenin ardından Kırcami imar planını hayata geçirmeye başladı.
Antalya’nın kalbinde yer alan ve 40 yıldır imar sorununun çözüme kavuşmasını bekleyen Kırcami, artık inşaata hazır hale geliyor.
Muratpaşa Belediyesi, yıllardır süren mücadelenin ardından Kırcami imar planını hayata geçirmeye başladı. Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Kırcami’de imar çapımızı, inşaat ruhsatımızı alabilir duruma geldik" diyerek Kırcami sakinlerine müjdeli haberi vermişti. Şimdi ise, imar planının uygulanması için ilk somut adım atıldı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediyenin sorumluluğunda bulunan yaklaşık 120 kilometrelik cadde ve sokak açma çalışmalarına Doğuyaka Mahallesi’nden başladı. Yol çalışmaları tamamlandıkça, parsellerin ruhsatlandırılması mümkün hale gelecek. Bin 481 futbol sahası büyüklüğündeki alanda başlayan bu yeni dönemle birlikte Kırcami, depreme dayanıklı yapıları, çözülmüş trafik sorunları, yeşil alanları, parkları ve meydanlarıyla Antalya’nın geleceğe açılan kapısı olacak.
Belediye yetkilileri, sürecin sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerleyebilmesi için bölge sakinlerinin yol güzergahındaki plastik ve cam seraların kaldırılmasının, yapıların temizlenmesinin ruhsatlandırma sürecinin hızlanması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.


Nilüfer’de lavanta hasadı başladı

Afet ve Acil Durum Müdahale İstasyonu hayat kurtaracak

BGC’den İHA’ya 5 ödül

Büyükşehir, bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekti

Uzmanlar uyardı: "Grip sandığınız ölümcül kene ısırığı olabilir"

Özlüce Camii yeniden ibadete açılıyor

Büyükşehir’den ‘Afet ve Çatışmalara Dirençli Miras’ paneli

Çevre düzeni planı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Pancarcı festivaline davet

Nihal Candan’ı hayattan koparan hastalığa Mehmet Çevik de yakalanmış

"Temiz Havuz" sertifikalı Konak Açık Yüzme Havuzu’nda sezon başladı

Eker I Run şampiyonları, Haspa Marathon Hamburg’a katılma hakkı kazanacak

Vefa Temel’den Bursaspor’a veda

Yıldırım’da futbol şöleni

Karacabey Belediyespor, Furkan Fehmi Güneş’i transfer etti

Karacabey Belediyespor’da Ahmet Taşyürek dönemi

Bursaspor, Yiğitali Bayrak’a veda etti

Başkan Karabatı’dan minik sporculara moral ziyareti

Başkan Çelik’ten Bursa iş dünyasına çağrı

Berat Gök: "Gerekirse tekmeye kafa sokarız"