KURŞUNLU MAHALLESİNİ DOMUZLAR BASTI

İnegöl’e bağlı kırsal Kurşunlu Mahallesinde meydana gelen olayda, Aç kalan Domuz sürüsü güpe gündüz yerleşim yerine inerek önce bir markete girdi. Marketten çıkartılan Domuz sürüsü Kurşunlu Mahallesini adeta bir birine kattı.

GÜNCEL 2.02.2020 16:14:00 0
KURŞUNLU MAHALLESİNİ DOMUZLAR BASTI

Olay, İnegöl’e bağlı kırsal Kurşunlu Mahallesi'nde meydana geldi. İnegöl'e yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan 5 bin kişinin yaşadığı mahalleyi biranda domuz sürüsü bastı. Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar sağa sola koştururken, o anlar bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Bir domuz koşar adımlarla mahalleden kaçarak uzaklaştı.

Başka bir görüntüde ise sürü halindeki domuzların aynı mahalledeki bir markete girdiği görüldü. Ellerine süpürge alan vatandaşların domuzları marketten çıkartmaya çalışması da kameralara yansıdı. Sağa sola koşuşturan ve çıkmaz sokağa giren sürüden bazıları iki evin arasında sıkıştı. İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından ayağına ip bağlanan domuzlar çıkartıldı. Vatandaşlar tarafından domuzların bazıları da etkisiz hale getirildi. Daha sonra sürü ortadan kayboldu.

Domuzların iş yerini istila etmesi sonrası açıklama yapan Market sahibi Okan Kural; "Biz içerideyken biranda domuz sürüsü geldi. Yaklaşık 5 dakika boyunca içeride kaldılar. Domuz sürülerini bir vatandaş eline aldığı çubukla kovalayarak dışarıya çıkarttı. İlk kez böyle bir olaya şahit olduk. Ortalık biranda panik oldu. Marketimi talan ettiler." dedi.

Haber Merkezi

  • BIST 100

    10954,18%-1,08
  • DOLAR

    42,21% 0,25
  • EURO

    48,85% 0,25
  • GRAM ALTIN

    5426,80% 0,71
  • Ç. ALTIN

    8991,24% 0,44