Lukaku Fenerbahçe ile İlk Antrenmanına Çıktı
Lukaku, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği maçı hazırlıklarında ilk kez takımla çalıştı.
Fenerbahçe'de Yeni Transfer İlk Antrenmana Çıktı
Trendyol Süper Lig'in açılış haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu önemli mücadelenin hazırlıklarına akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Romelu Lukaku da bu idmanda takım arkadaşlarıyla birlikte ilk kez sahada yer aldı.
İdmanın Detayları
Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman, kapalı salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Daha sonra sahaya geçen futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından çabukluk ve koordinasyon çalışmaları gerçekleştirdi. İki gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaparak antrenmanın tempo kısmını tamamladı. Günün idmanı, dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi.
Ankara'ya Hareket
Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın yapacağı bir antrenmanla tamamlayacak ve ardından Ankara'ya hareket edecek.
-
BIST 100
17946,70%0,33
-
DOLAR
47,84% 0,10
-
EURO
55,38% 0,31
-
GRAM ALTIN
6736,33% 0,68
-
Ç. ALTIN
10756,50% 0,30




