Memur-Sen´den Çelenk´e Ziyaret

İnegöl Memur-Sen İlçe Yönetimi, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk´e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNCEL 8.03.2017 08:41:09 0
Memur-Sen´den Çelenk´e Ziyaret

Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Sağlık-Sen İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Saim Bilgili, Bem Bir-Sen İlçe Temsilcisi Atanur Balcı, Büro Memur- Sen ilçe temsilcisi Nurullah Özdemir, Toç Bir-Sen ilçe temsilciliğini temsilen İlker Keleş tarafından oluşan Memur-Sen heyeti, Cumhuriyet BaşsavcısıMustafa Çelenk´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 İNEGÖL´ÜN EN BÜYÜK STK´SI

Ziyarette konuşan Memur-Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, İnegöl´ün en büyük STK´sı olduklarını, Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında faaliyet gösteren sendikalardan 7 tanesinin İnegöl´de aktif olarak görev yaptığını ve bu sendikaların hitap ettikleri kesim ile sürekli irtibatlı olduğu, gerek yerelde gerekse genelde birçok kazanımlar elde ettiklerini, yaptıkları çalışmalarla İnegöl´ün çehresine renk kattıklarını, toplantılar, seminerler ve kültürel faaliyetler düzenlediklerini dile getirdi. 

 YENİLİKLERE İMZA ATIYORUZ

Aktaş, ?Ayrıca birçok proje çalışmasıyla yeniliklere imza atıyoruz. Cumhuriyet BaşsavcımızMustafa Çelenk gibi genç ve liyakatli hukukçuların ilçemizde görev almaları bizler için büyük bir onur kaynağıdır? dedi

 Cumhuriyet BaşsavcısıMustafa Çelenk ise, Memur-Sen heyetinin yapmış olduğuziyarettenduyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

  • BIST 100

    17188,13%4,69
  • DOLAR

    45,72% -0,01
  • EURO

    53,41% 0,90
  • GRAM ALTIN

    6710,23% 1,21
  • Ç. ALTIN

    10630,93% 0,00