MİLLİ EĞİTİMDE ‘DOĞRU’ KARAR

MİLLİ EĞİTİMDE ‘DOĞRU’ KARAR

Mahkeme kararı ile bir süre önce yeniden İnegöl İlçe Milli Eğirim Müdürü olarak geri dönen Fatih Bilican’ın yerine yeniden Ali Doğru atandı.

2014 yılında Mehmet Baştürk’ün yerine İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fatih Bilican, 2020 yılının başlarında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne araştırma görevlisi olarak atanmış, yerine Şube Müdürü Ali Doğru getirilmişti.

Hakkındaki kararı usulsüz bulan Fatih Bilican, mahkeme yoluyla geçtiğimiz ay yeniden görevine iade edildi. Ancak Fatih Bilican, 2014 yılında nasıl siyasi bir kararla göreve getirildiyse, yine benzer bir şekilde görevinde değişikliğe gidildi.

Bilican, mahkeme kararına rağmen siyasi bir kararla yeniden İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne araştırma görevlisi olarak atandı. Bu süreçte Keles İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Eski Müdür Ali Doğru ise görevine geri döndü. Ali Doğru’nun yarın göreve başlaması bekleniyor.



Weltew Grup, İnegöl Turgutalpspor’un Genç Sporcularını Ağırladı

Yeşim Grup’tan kapsayıcı kültüre güçlü katkı

Osmangazi’de yılın son meclis toplantısı gerçekleştirildi

Bursa’da sis şehri yuttu

Bursa’da engeller aşılıyor

572 fidanlı koruluk Akhisan’a nefes olacak

Papa ziyaret etti, sit alanındaki arsalar değerlendi

Küçük önlemler, boğaz ağrısını önleyebilir

İtalyan öğrenciler, Türkiye’ye hayran kaldı

Arap Şükrü Sokağı’nda kaçağa geçit yok

Tahsin Tam: "Büyük bir camiayı temsil ediyoruz"

Bursaspor taraftarlarına deplasman yasağı geldi

Bursaspor Mardin 1969 Spor maçı hazırlıklarını tamamladı

Engelleri aşan buluşma

Nilüfer’de engeller sporla aşıldı

Ziraat Türkiye Kupası: Karacabey Belediyespor: 1 - Kocaelispor: 2

Yenişehir Belediyespor’da yeni dönem

Gözler kapalı 12 dakikalık maçın kazananı empati oldu

İnegöl Belediyesi maratoncuları sahipsiz bıraktı

TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor:1 - Şanlıurfaspor: 2