OKA desteğiyle Çorum’da kadınlar girişimcilik yolunda güç kazandı

OKA desteğiyle Çorum’da kadınlar girişimcilik yolunda güç kazandı

OKA desteğiyle Çorum’da kadınlar girişimcilik yolunda güç kazandı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından Girişimcilik Ekosisteminin Desteklenmesi Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen "Kadın Kültür Merkezi ve Kadın El Emeği Çarşısı: Eğitim, Satış ve Danışmanlık Hizmetleri ile Güçlendirme" Projesi ile Çorum’da kadınların girişimcilik kapasitesi güçlendirildi. Üretimden satışa, finansal pazarlamadan iş kurma süreçlerine kadar pek çok konuda kadınların bilgi ve becerileri artırıldı.
Çorum Belediyesi’nin başvuru sahibi olduğu, kadınların ekonomik hayata katılımını desteklemek amacıyla düzenlenen proje kapsamında, her biri 2 gün süren 6 eğitim oturumu başarıyla gerçekleştirildi. Proje çerçevesinde, Dr. Yasemin Demir tarafından "Finansal Okuryazarlık", Dr. Leyla Bezgin Ediş tarafından "Geleneksel Pazarlama ve İnternetten Satış Teknikleri", Prof. Dr. Ufuk Gergerlioğlu tarafından "İş Planı Hazırlama ve İş Yeri Açma Süreçleri" olmak üzere üç ana başlıkta eğitimler düzenlendi. Eğitimlere toplamda 51 kadın katıldı. Şubat ayında gerçekleştirilen eğitimler, Çorum Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan anketle başvuran, el emeği üretimi yapan veya yapmayı planlayan ev hanımı ile gerçekleştirildi.
Nisan ayında düzenlenen eğitimler ise Hitit Üniversitesi mezunu, aynı zamanda el emeği üretimine ilgi duyan kadınlara yönelik olarak düzenlendi.


Yangına giderken kazada hayatını kaybeden 3 kişinin kimlikleri belli oldu

Başkan Bozbey: Yangınla ilgili 03 plakalı araçtaki 2 kişi yakalandı

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’nden "kimsesiz hasta" ile ilgili açıklama

Başkan Bozbey, "Yangının 6 farklı bölgede bir anda başlamış olması düşündürücü"

Başkan Bozbey, "Yangının 6 farklı bölgede bir anda başlamış olması düşündürücü"

Yeşil vatanımızı korumak hepimizin görevidir

Başkan Bozbey’den yangın bölgesine ziyaret

Bakan Yumaklı: "Bursa için akşam üstü güzel haberler verebiliriz"

Bakan Uraloğlu: "Yangının yayılım hızı ve enerjisi önemli ölçüde kontrol altına alınmıştır"

Yaz aylarında artan mide üşütmesine dikkat!

Bursaspor’un yayın hakları AS TV’ye verildi

Bursaspor’da transfer tahtası açıldı

Berke Akçam’dan altın madalya

Bursaspor taraftarından, Mustafa Bozbey’e teşekkür yağmuru

İNEGÖLSPOR KALECİ HAVUZUNU GENİŞLETİYOR

Bursaspor’a kalıcı gelir müjdesi: 5 bin metrekare ticari alan tahsis edildi

Bursaspor’dan 4 timsah, Nilüfer FK’da

Bursaspor, Üsküp FK’yı 6-0 mağlup etti

Uludağ Premium Ultra Trail sona erdi

Enbiya Topal: "Görevime değil, paylaşımlarıma son veriyorum"