Polis Kontrol Noktasında İftar

Bir süre önce oluşan İnegöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Ramazan ayı münasebetiyle Ankara yolunda arama noktasında görev yapan emniyet ekipleriyle birlikte iftar yaptılar.

Polis Kontrol Noktasında İftar

Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, geçtiğimiz Pazartesi akşamı Ankara yolundaki arama noktasında görev yapan Emniyet mensuplarıyla birlikte iftar yaptılar.

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE YARDIMCI OLMAK ZORUNDAYIZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Enis Genci,?Bu çok özel vakitte, güvenliğimizi sağlayan Emniyet mensuplarıyla birlikte iftar yaptığımız için çok mutluyuz. Başkanımız Haydar Cerrah´ın selamlarını iletmek istiyorum. Güvenlik görevlilerimize gerek polis gerek asker, vatandaş olarak hepsine yardımcı olmak zorundayız. Temennimiz hiçbir adli vaka olmamasıdır. Ama insanoğlunun var olduğu yerde bu imkânsızdır. Herkes kendi işini hakkıyla yaptığı zaman ülkemiz de milletimiz de huzurlu ve mutlu olacaktır. İlk programımız olması nedeniyle heyecanlıyız. Gençlik meclisi üyeleri olarak Başkanımız Haydar Cerrah ve kıymetli yürütme kurulu öncülüğünde güzel ve kalıcı projelere imza atmak istiyoruz. Bu mübarek Ramazan ayının ülkemize ve dünyamıza huzur ve barış getirmesini temenni ediyoruz? dedi.

Yaklaşık otuz kişinin iftar yaptığı program, Emniyet mensuplarının çay ikramıyla sona erdi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

Reklam
Reklam
• 23.10.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:52
  • GÜNEŞ 07:16
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 15:51
  • AKŞAM 18:21
  • YATSI 19:39
Reklam
  • BIST 100

    11220,37%-3,08
  • DOLAR

    49,73% 0,18
  • EURO

    55,80% 0,04
  • GRAM ALTIN

    6422,56% -0,02
  • Ç. ALTIN

    10381,19% 0,00
Reklam