Puan Kaybına Tahammüllümüz Yok
İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, Kırklarelispor maçından galibiyet istediklerini belirterek; ?Puan kaybına tahammülümüz yok? dedi.
Hafta sonu Kırklareli deplasmanına gidecek olan İnegölspor bu maçtan puan yada puanlar bekliyor.
İSTEDİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ
Asbaşkan Mehmet Döngel,yaptığı açıklamada;?Sezonun en zor maçlarından birine çıkacağız.Rakibin ligdeki durumu ortada ve kazanmaktan başka çareleri yok.Bu açıdan Kırklareli´ne saygı duyuyoruz.Fakat bizde istediğimiz yerde değiliz bu maçtan beklentimiz kesinlikle puan yada puanlar? dedi.
KALAN 10 MAÇIN HİKÂYESİ FARKLI OLACAK
Döngel Aydınspor karşısında oyunun bazı bölümlerinde iyi oynamalarına rağmen bir türlü gol atamadıklarını söyleyerek, ?Bu sıkıntıyı maalesef sezon başından buyana çözemedik.Ya kalemizde olmayacak goller gördük yada altı pastan topu dışarı attık.Ama kalan 10 maçın hikâyesi kuşkusuz daha farklı olacak?şeklinde konuştu.
BU KADRONUN YERİ BURASI DEĞİL
Puan sıralamasında orta sıralarda bulunmalarına rağmen düşme hattıyla olan 6 puanlık farkı daha önemsediklerini söyleyen Döngel, ?Fikstüre baktığımızda Kırklareli gibi düşme hattıyla beraber zirveyi bırakmak istemeyen Gümüşhane ve 2.yarının lideri Kastamonu ile peş peşe deplasmanda oynayacağız.Yine Eyüp ve Niğde gibi Play-Off´ta olmak isteyen rakiplerle deplasmanda karşılaşacağız.Ligin son haftasında oynayacağımız 1461 Trabzon´un durumu ortada.İç sahada da istediğimiz sonuçları alamadık ama şimdi hedefimiz deplasmanlarda yenilmeden kendi, sahamızda da toplayacağımız puanları toplayıp ligi bitirebileceğimiz en üst sırada tamamlamak istiyoruz.Artık söz futbolcularda?Onlarda bizde biliyoruz ki bu kadronun yeri burası değil ve buradan çıkışıda yine İnegölspor´un futbolcuları sağlayacaktır?ifadelerini kullandı.
Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ
-
BIST 100
17188,13%4,69
-
DOLAR
45,72% -0,01
-
EURO
53,41% 0,90
-
GRAM ALTIN
6710,23% 1,21
-
Ç. ALTIN
10630,93% 0,00




