REHBER ÖĞRETMEN KİTABINI TANITTI

Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi Rehber Öğretmeni Songül A.Yılmaz, yazdığı ‘Gülsün Hanım’ adlı eserini Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ve Şube Müdürlerine makamlarında ziyaret ederek takdim etti.

KÜLTÜR - SANAT 1.05.2014 10:52:10 0
REHBER ÖĞRETMEN KİTABINI TANITTI

Rehber Öğretmeni Songül A.Yılmaz’ın ziyaretinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, toplumların kalkınmışlıklarının okur-yazar bireylerin çok olmasına bağlı olduğunu vurguladı. Öğretmenlerin okur-yazar olmasının Milli Eğitim Müdürü olarak kendisini onurlandırdığını ve gururlandırdığını ifade eden Baştürk, “Malumunuz hiç bilenle bilmeyen bir olur mu felsefesinin düstur edinmiş bir toplumun fertleriyiz. Toplumun yarısı kadınlardan oluşmaktadır. Çocuklarımızı kadınlarımız yetiştirmektedir. Evlerimizin ve toplumumuzun kültürünü daha çok kadınlarımız çocuklarına aktarmaktadır. Kadınlarımızın çantalarında en vazgeçilmez bir aksesuar olarak artık kitaplar bulunmalıdır. Bu bizleri ancak gelişmiş toplumlar seviyesine çıkarabilir” dedi.

Baştürk, ‘Gülsün Hanım’ eserinin eğitim camiasına, edebiyat dünyasına ve Türk toplumuna iyi bir örnek oluşturması temennisinde bulundu.

  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62