ŞAMPİYON YEMEKTE BULUŞTU

Süper Amatör Lig B grubunda namaglûp lider durumda bulunan Karadeniz Güvenspor yönetimi, bugün deplasmanda oynayacağı İznikspor maçı öncesi Çiçek Izgara İnegöl köftecisinde futbolcularına moral yemeği verdi.

EĞİTİM 26.02.2011 14:07:20 0
ŞAMPİYON YEMEKTE BULUŞTU

Yemek sonrası açıklama yapan Karadeniz Güvenspor Genel Kaptan Sadullah Kaldırım, İznik maçı önceki takıma moral yemeği vermek istediklerini belirterek “Amacımız namaglûpluğumuz play oflara çıkarak İnegöl’ü temsil etmek. İnegöl’deki herkesten Karadeniz Güvenspor’a biraz daha fazla maddi manevi destek bekliyoruz.” diye konuştu.

 

Ligde namaglûp lider durumda bulunduklarını ifade eden Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü Köksal Demiral ise ligde namaglûp ve en centilmen takım olduklarını belirterek “Öncelikle bu akşam verilen yemekten dolayı yönetim kurulunu kutluyoruz. Son 2 haftaya girildi. Namaglûpluğumuz devam ediyor. Bu hafta çok zorlu bir İznik deplasman maçımız var. İnegöl’de oynadığımız maçta İznikspor ile 1-1 berabere kalarak 2. puanımızı onlara kaybetmiştik. Rövanşı almak istiyoruz. Eğer iyi takımsak eğer deplasman bizim için önemli değil. Yeter ki, futbolcularımız gereken önemi, gereken ciddiyeti göstersinler.  Zaten gösterdikleri halde sorun kalmıyor. Oyuncularıma güveniyorum. Kaptan Hakan’ın sakatlığı bulunduğu için bu hafta onu oynatamayacağız ama Hakan’ın yerine oynayacak arkadaşımızda en az onun kadar iyi oynayacaktır. Finişe doğru gidiyoruz. Artık bizim çalışmalarımız plaf off için ama playoff’a giderken de, en azından eksik kalmak istemiyoruz. Çünkü bizim için önemli olan play off. Son iki maçımız kaldı. Futbolcularımızın sakatlanmaması, sarı veya kırmızı kart görmemesine önem veriyoruz. Zaten ligin en centilmen takımıyız. Bu güne kadar bir kırmızı kartımız Cumali’nin var. Oda çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Değerlendirme yapılırsa da böyle şampiyonluğa oynayan bir takımın böle tek kırmızı kartla zannediyorum yoktur. Oyuncularımızın hepsi karakterli oyuncular. Verilen görevleri en iyi şekilde yapıyorlar. Bu haftada bizim için çok önemli. son haftada inşallah Gençlergücü’de burada Duaçınarı yenip, İnegöl’den play off’ta 2 takım mücadele etmek istiyoruz. Hem Gençlergücü’ne başarılar diliyorum, hem de İnegöl’de süper amatör ligde mücadele eden takımlara başarılar diliyorum”dedi.

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00