SANKO´dan Geleneksel İftar

SANKO Holding bünyesindeki, İnegöl Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren İSKO Tekstil İşletmeleri A.Ş. firması ile Martelli (İnegöl Yıkama ve Boyama) A.Ş. firması çalışanları, her Ramazan ayında düzenlenerek geleneksel hale getirilen İftar Yemekler

GÜNCEL 10.06.2017 10:36:06 0
SANKO´dan Geleneksel İftar

İSKO Tekstil A.Ş. sahipleri Zeki ve Fatih Konukoğlu´nun ev sahipliğinde önceki akşam düzenlenen iftar programına Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Müftü Kazım Güzel ile çok sayıda davetli ve fabrika çalışanları katıldı.

29´UNCUSU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İftar sonrası yapılan duanın ardından bir konuşma yapan İSKO Halkla İlişkiler Müdürü, İnegöl Belediyesi eski Başkanı Cemal Arık, "İSKO ve MartelliA.Ş.´nin 29´ncusunu düzenlediği Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyoruz. Her Ramazanda olduğu gibi bu Ramazanda da tüm arkadaşlarımızla birlikte iftar yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kalitesini ve önemini sürekli artırarak devam ettiren sektörün lideri durumuna gelen İSKO Dokuma İşletmelerinin, MartelliA.Ş.´nin, SANKO Enerji A.Ş.´nin birer mensubu olmak hepimiz için bir ayrıcalıktır. Çalışanları olarak da bu ayrıcalığa sahip olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. İSKO yönetimi olarak sizlerle gurur duyuyor, İSKO´nun bu hale gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İSKO dünyada ilk üç içerisinde birinci sıraya yükselmiştir? dedi.

KIDEMLİLERE PLAKET VE TAKIM ELBİSE

Konuşmanın ardından İSKO çatısı altında 10, 15, 20 ve 25 yılını doldurmuş olan 470 işçiye teşekkür plaketleri verildi. 15, 20, 25 ve 30 yılını doldurmuş olan çalışanlara da altın ve çeşitli hediyeler takdim edildi. İftar programında, salona girişte verilen numaralar üzerinden yapılan çekilişle, talihli çalışanlara takım elbise, bayan elbisesi, tam altın ve yarım altın, kol saati, cep telefonu ve benzeri hediyeler verildi.

İftar öncesi Grup Nağme Tasavvuf Müziği konseri verirken, iftarın ardından ise seslendirilen Türk Sanat Müziği esenleri programa manevi bir hava kattı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00