SÜRPRİZ KAHVALTI

30 Mart seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, İl Başkanı ve Milletvekilinin de katıldığı programda İnegöl’de Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen İNSİAD derneğinin yönetimi ile kahvaltıda buluştu.

SİYASET 29.03.2014 11:06:48 0
SÜRPRİZ KAHVALTI

30 Mart seçimlerine kısa bir süre kala İnegöl’de sürpriz bir kahvaltı gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP İnegöl Belediye Başkan adayı Şevket Mollaer ve CHP İlçe Yönetimi, İnegöl’de Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (İNSİAD) ziyaret etti. Perşembe sabahı gerçekleşen ziyarette CHP heyeti ile İNSİAD yönetimi birlikte kahvaltı yapıp seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

CEMAAT CHP’YE Mİ DESTEK VERECEK?

İNSİAD’ın CHP heyetine verdiği kahvaltının sıcak ve samimi bir havada gerçekleştiği belirtilirken, bu sürpriz buluşma cemaat CHP’ye mi destek verecek söylentilerini de gündeme getirdi. İnegöl’de MHP’yi destekleyeceği belirtilen Gülen cemaatinin bir fikir değişikliği yaşayıp yaşamadığı ise merak konusu.

  • BIST 100

    17339,86%0,88
  • DOLAR

    45,90% 0,46
  • EURO

    53,40% -0,09
  • GRAM ALTIN

    6680,47% -0,54
  • Ç. ALTIN

    10796,08% 0,00