UMUTELİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

İnegöl Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü Umuteli Merkezi´nden her ay düzenli olarak yardım alan aileler düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

YAŞAM 1.07.2015 09:47:59 0
UMUTELİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

 

Birlik beraberliğin ve yardımlaşmanın üst düzeyde yaşandığı, bereketi ile her yuvayı şenlendirdiği, ibadet anlamında da bereketinden çok iyi bir şekilde istifade edildiği bu mübarek Ramazan ayında ?Veren elin erdemi ile alan elin duasını´ buluşturmayı ilke edinen sosyal belediyeciliğin başlangıç noktası olarak görülen Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, kurulduğu günden itibaren sürekli sosyal yardım hizmetlerini arttırmaya, yardım noktasında da halkımızın her anında üzerine düşen vazifeyi gerçekleştirmeye çalışıyor.

GÖNÜL İKLİMİ DEVAM EDECEK

Kemalpaşa, Mahmudiye ve Hamidiye Mahallelerinde oturup, Umuteli Sosyal Yardım Merkezinden her ay düzenli olarak yardım alan aileler için düzenlenen iftar yemeğinde gönüller birleşti, yürekler bu ayın gönül ikliminde yoğruldu ve herkes Ramazan sofrasında yer alarak orucunu açtı. Bu gönül ikliminin devamı da Perşembe ve Pazar günleri diğer mahallelerde oturan ihtiyaç sahibi aileler için organize edilecek. Belediye Başkanı Alinur Aktaş da iftar sofralarında bu aileler ile birlikte iftarını açıyor.

HİZMETLER DEVAM EDİYOR

Umuteli Sosyal Yardım Merkezi gıda, kıyafet, yakacak, kırtasiye yardımı ve kısa zaman önce hizmet vermeye başlayan evde bakım hizmetleri gibi birçok alanda sosyal yardım etkinliğini sürdürmeye devam ediyor. İnegöl Belediyesi, Ramazan ayında erzak, kışın kömür dağıtan belediye anlayışından çıkarak yılın 12 ayında düzenli olarak yardım yapıyor. Ayrıca Gıda ve giyim bankasına kayıtlı 420 ailem marketten alıveriş yapar gibi giyim ve yardımlarını alıyor. Bu yardımlar yılın 12 ayı devam etmekte ve bilgiler devamlı güncellenmektedir.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR

  • BIST 100

    17188,13%4,69
  • DOLAR

    45,72% -0,01
  • EURO

    53,41% 0,90
  • GRAM ALTIN

    6710,23% 1,21
  • Ç. ALTIN

    10630,93% 0,00