Vali Ustaoğlu Bandırma'da Güvenlik ve Hizmet Temaslarında Bulundu
Balıkesir Valisi Ustaoğlu, Bandırma'da askeri birlikleri ve kaymakamlığı ziyaret etti.
Bandırma'da Güvenlik ve Hizmet Temasları
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Bandırma ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda Vali Ustaoğlu, 6. Ana Jet Üs Komutanlığı, Bandırma Jandarma İnsansız Hava Araçları (İHA) Filo Komutanlığı ve Bandırma Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek, burada yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Askeri Birliklerde İncelemeler
Vali Ustaoğlu, ilk olarak 6. Ana Jet Üs Komutanı ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Orhun Atasever ile bir araya geldi. Görüşmede, birlikte yürütülen askeri ve güvenlik faaliyetleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra Bandırma Jandarma İnsansız Hava Araçları (İHA) Filo Komutanlığı’na geçen Ustaoğlu, burada da ilgili birimlerden yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi edindi.
Kaymakamlık Ziyareti ve Değerlendirmeler
Programının son bölümünde Bandırma Kaymakamlığı’na geçen Vali Ustaoğlu, 13 Temmuz 2026 tarihinde görevine başlayan Bandırma Kaymakamı Recep Öztürk ile bir araya geldi. Ustaoğlu, Kaymakam Öztürk’ten ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Vali Ustaoğlu'nun Açıklamaları
Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan Vali Ustaoğlu, şunları söyledi: "Bandırma ilçemizde çeşitli temaslarda bulunduk. Öncelikle 6. Ana Jet Üs Komutanlığımızı ve Bandırma Jandarma İnsansız Hava Araçları Filo Komutanlığımızı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ardından Bandırma Kaymakamlığımızı ziyaret ederek görevine yeni başlayan Kaymakamımız Recep Öztürk’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İlçemizde yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Bandırma’mızın gelişimi, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için ilgili kurumlarımızla koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz."
-
BIST 100
17998,99%0,77
-
DOLAR
47,93% 0,06
-
EURO
55,69% 0,36
-
GRAM ALTIN
6725,81% 0,74
-
Ç. ALTIN
10709,55% -0,60




