Weltew Ailesi Piknikte Buluştu
İnegöl Mobilyasının önemli isimleri arasında yer alan Weltew mobilya çalışanları, aileleriyle birlikte hafta sonu düzenlenen piknikte bir araya geldi. Weltew Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 35 kişi ile çıktıkları yolda bu gün 350 personelle
Weltew Mobilya İnsan Kaynakları tarafından, çalışanların motive edilmesi ve kaynaşmasının sağlanması amacıyla çalışan ve ailelerinin katılımıyla 700 kişi ile birlikte Pazaryeri Elmalı köyü piknik alanında piknik şöleni düzenlendi. Birçok etkinliğin yer aldığı piknik, çeşitli yarışmalar ve eğlencelerle de birleştirilerek şölen havasında geçti.
Hedef Yatırımları Sürdürerek İstihdamı Arttırmak
Piknikte Weltew mobilyada 5 yıldır çalışan personellere çeyrek altın hediye edilirken, burada bir konuşma yapan Weltew Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, hedeflerinin yatırımlara devam ederek, istihdamı arttırmak olduğunu vurgulayarak; “35 kişi ile çıktığımız bu yolda bugün 350 kişilik personelimiz ile yola devam etmekteyiz. Hedefimiz yatırımlara devam ederek istihdamı artırmak” dedi.
Balcı, çalışanların sadakatine de vurgu yaptığı konuşmasının ardından, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




