Yıldırım Belediyesi Global Dialog İş Birliğiyle 20 Kişiye İstihdam Sağlayacak
Yıldırım Belediyesi, Global Dialog ile yaptığı anlaşma kapsamında 20 kişiyi işe alacak.
Yeni İş Birliği ile İstihdam Fırsatı
Yıldırım Belediyesi, istihdam alanındaki projeleriyle vatandaşların yaşamına katkı sunmayı sürdürüyor. Belediye, iş arayanlarla işverenleri bir araya getirerek iş gücü piyasasına destek oluyor. Bu kapsamda yürütülen 'İşimiz İstihdam Programı' çerçevesinde özel sektörle olan iş birliklerine bir yenisi daha eklendi. Global Dialog firması ile imzalanan iş birliği sayesinde, çağrı merkezi operatörü pozisyonu için 20 kişiye istihdam olanağı sağlanacak.
Mülakat Süreci ve Seçim
Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen mülakat görüşmelerine toplam 203 kişi başvurdu. Yüz yüze yapılan görüşmelerin ardından, belirlenen kriterleri karşılayan 20 aday, firma bünyesinde işe alınacak.
Belediye Başkanı'ndan Açıklamalar
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, belediyecilik anlayışlarında insanın merkezde olduğunu vurguladı. Başkan Yılmaz, "Yıldırım'ı geleceğe hazırlarken hemşehrilerimizin sosyal ve ekonomik hayatına da destek oluyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana uyguladığımız istihdam odaklı projelerle binlerce vatandaşımızın iş sahibi olmasına öncülük ettik. Yıldırım İstihdam Merkezi aracılığıyla 2026 yılının ilk 6 ayında toplam 255 kişinin iş sahibi olmasına katkı sağladık. Yıldırım İstihdam Merkezi, son 5 yılda ise toplam 5 bin 780 kişinin farklı sektörlerde iş bulmasına aracılık etti. Ülkemizin istihdamına ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak her türlü adımları atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
-
BIST 100
17946,70%0,33
-
DOLAR
47,84% 0,10
-
EURO
55,38% 0,31
-
GRAM ALTIN
6736,33% 0,68
-
Ç. ALTIN
10756,50% 0,30




