Yıldırım Belediyesi Global Dialog İş Birliğiyle 20 Kişiye İstihdam Sağlayacak

Yıldırım Belediyesi, Global Dialog ile yaptığı anlaşma kapsamında 20 kişiyi işe alacak.

Yıldırım Belediyesi Global Dialog İş Birliğiyle 20 Kişiye İstihdam Sağlayacak
İŞ DÜNYASI 13.08.2026 14:27:25 0

Yeni İş Birliği ile İstihdam Fırsatı

Yıldırım Belediyesi, istihdam alanındaki projeleriyle vatandaşların yaşamına katkı sunmayı sürdürüyor. Belediye, iş arayanlarla işverenleri bir araya getirerek iş gücü piyasasına destek oluyor. Bu kapsamda yürütülen 'İşimiz İstihdam Programı' çerçevesinde özel sektörle olan iş birliklerine bir yenisi daha eklendi. Global Dialog firması ile imzalanan iş birliği sayesinde, çağrı merkezi operatörü pozisyonu için 20 kişiye istihdam olanağı sağlanacak.

Mülakat Süreci ve Seçim

Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen mülakat görüşmelerine toplam 203 kişi başvurdu. Yüz yüze yapılan görüşmelerin ardından, belirlenen kriterleri karşılayan 20 aday, firma bünyesinde işe alınacak.

Belediye Başkanı'ndan Açıklamalar

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, belediyecilik anlayışlarında insanın merkezde olduğunu vurguladı. Başkan Yılmaz, "Yıldırım'ı geleceğe hazırlarken hemşehrilerimizin sosyal ve ekonomik hayatına da destek oluyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana uyguladığımız istihdam odaklı projelerle binlerce vatandaşımızın iş sahibi olmasına öncülük ettik. Yıldırım İstihdam Merkezi aracılığıyla 2026 yılının ilk 6 ayında toplam 255 kişinin iş sahibi olmasına katkı sağladık. Yıldırım İstihdam Merkezi, son 5 yılda ise toplam 5 bin 780 kişinin farklı sektörlerde iş bulmasına aracılık etti. Ülkemizin istihdamına ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak her türlü adımları atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam
Reklam
  • BIST 100

    17946,70%0,33
  • DOLAR

    47,84% 0,10
  • EURO

    55,38% 0,31
  • GRAM ALTIN

    6736,33% 0,68
  • Ç. ALTIN

    10756,50% 0,30
Reklam
Reklam