Yıldırım Belediyesi Kadınları Uludağ Turu ile Doğayla Buluşturdu
Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Teleferikle Uludağ Turu, yüzlerce kadın ve çocuğu için keyifli bir gün oldu.
Yıldırım Belediyesi Kadınlara Özel Uludağ Turu Düzenledi
Sosyal Belediyecilik Vizyonuyla Hayata Geçirilen Projeler
Yıldırım Belediyesi, ilçedeki fiziki altyapı yatırımlarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği projelerle halkın yaşam kalitesini artırmaya devam etti. Kadınların sosyal ve kültürel faaliyetlere daha aktif bir şekilde katılımını teşvik etmeyi hedefleyen belediye yönetimi, bu doğrultuda gerçekleştirdiği çalışmaları çeşitlendirdi. Bu kapsamda düzenlenen ve kadınlara özel olarak sunulan Teleferikle Uludağ Turu programı, katılımcılardan büyük ilgi görerek başarıyla tamamlandı. İlçedeki tüm mahalleleri kapsayacak şekilde etaplar halinde organize edilen bu özel program, renkli ve neşeli anlarla noktalandı.
Uludağ'ın Doğasında Keyifli Bir Gün
Uludağ Turu'nun son etabında Esenevler, Yiğitler, Şirinevler, Bağlaraltı ve Vakıf mahallelerinde ikamet eden kadınlar ağırlanırken, katılımcılar çocuklarıyla birlikte zirveye ulaştı. Doğayla iç içe bir ortamda vakit geçiren yüzlerce kadın, günlük yaşamın getirdiği yoğun tempo ve stresten uzaklaşma fırsatı buldu. Program dahilinde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kadınlar hem eğlenceye ortak oldular hem de Uludağ’ın eşsiz doğal güzelliklerini yakından keşfetme imkanı buldular.
Başkan Oktay Yılmaz Katılımcılarla Buluştu
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Teleferikle Uludağ Turu etkinliğine bizzat katılarak kadınların mutluluğuna ortak oldu. Etkinlik süresince katılımcılarla tek tek sohbet eden Başkan Yılmaz, çocuklarla da yakından ilgilenerek onlarla vakit geçirdi. Belediye Başkanı Yılmaz, Yıldırım halkının sosyal yaşamını zenginleştiren ve yaşam kalitesini yukarı taşıyan çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade etti. Yılmaz, yaptığı açıklamada, Yıldırım'ı yalnızca yol, park ve bina gibi fiziksel yapılarla değil, sosyal hayatıyla da güçlü bir kent haline getirmek amacıyla çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Kadınların sosyal hayata dahil oluşunu destekleyen ve ailelerin birlikte kaliteli vakit geçirmesine olanak tanıyan projelerin önemine değinen Yılmaz, bu anlayışla kadınları ve çocukları Uludağ'ın görkemli doğasıyla buluşturduklarını dile getirdi.
Büyük İlgi Gören Projenin İstatistikleri
\nBaşkan Oktay Yılmaz, Teleferikle Uludağ Turu projesinin kadınlar tarafından yoğun talep gördüğünü vurguladı. Yılmaz, program sayesinde kadınların günlük rutinlerinden uzaklaşarak çocuklarıyla sosyal bir ortamda vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturduklarını belirtti. Yapılan açıklamada, bugüne kadar Teleferikle Uludağ Turu kapsamında toplam 10 bin kadın ve çocuğun misafir edildiği bilgisine yer verildi. Yılmaz, Yıldırım'da kadınların yaşamına değer katacak yeni projelerin üretilmeye devam edeceğini sözlerine ekledi. Uludağ gezisinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren kadınlar ise bu anlamlı organizasyon nedeniyle Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'a teşekkürlerini ilettiler.
-
BIST 100
12290,58%-2,40
-
DOLAR
48,91% 0,05
-
EURO
55,55% 0,06
-
GRAM ALTIN
6588,96% 0,04
-
Ç. ALTIN
10481,80% 0,00




